AURA is de droom van Gerda Bruynseels en dochter Ellen Joris die in 2016 werkelijkheid werd. Deze twee gedreven vrouwen zijn vastberaden om het beste in alle AURA-vrouwen naar boven te brengen. Voor hen stellen ze met plezier trendy, stoere en chique collecties samen. Ze mixen en matchen tijdloze klassiekers, trendy items en accessoires en begeleiden vrouwen in hun keuze met stijladvies en kleuradvies op maat.

Gerda Bruynseels

Elke vrouw moet de kans krijgen om te ontdekken welke kledij en accessoires echt bij haar passen. Is ze een winter- of zomertype? Welke stijlen doen haar alle eer aan? Met AURA wil ik luxe en kwaliteit brengen die toegankelijk is voor iedereen. AURA betekent voor mij je goed in je vel voelen en stralen vanbinnen en vanbuiten.

“Met deze winkel wil ik luxe en kwaliteit brengen die toegankelijk is voor elke modebewuste vrouw.” 

Gerda Bruynseels

Ellen Joris

Met AURA wil ik vrouwen een beetje gelukkiger maken. Ik wil hen begeleiden bij de keuze van de juiste kledij en combinaties. Ik wil elke bezoeker een beetje leren kennen. Alleen zo kan ik hen helpen om de beste versie van zichzelf naar boven te brengen. AURA is mijn droom die uitkomt. Ik wil vrouwen een beter gevoel geven en tips waar ze zelf nog niet aan gedacht hadden. Advies geven en tips delen laat onze Aura-vrouwen stralen en dat maakt mij gelukkig.

“Aura is mijn droom die uitkomt en staat voor mij voor mensen kleden en gelukkig maken.”

Ellen Joris

Het AURA-team

Naast Ellen en Gerda staat een team gedreven vrouwen klaar om je te helpen. Kom je alleen, met je familie of met een groep vriendinnen? Onze winkel is ruim genoeg om iedereen gezellig te laten shoppen. Even nadenken over je aankoop? Neem dan plaats in onze zeteltjes. Geniet van een lekker drankje en beslis welke outfit het wordt.